Hyppää sisältöön

KAOn opettaja Eila Väisäselle SAKU ry:n kultainen ansiomerkki

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry:n 75-vuotisjuhlia vietettiin 19.9.2024 Tampereella. Juhlassa muistettiin kiitoksin ja ansiomerkein henkilöitä, jotka ovat tehneet työtä SAKU ry:n ja ammatillisen koulutuksen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointityön hyväksi. Palkittujen joukossa oli sekä oppilaitostason aktiiveja että SAKU ry:n valtakunnallisissa verkostoissa ansioituneita henkilöitä.

Juhlassa palkittiin myös Kainuun ammattiopiston opettaja Eila Väisänen, pitkän linjan aktiivisena SAKU-toimijana sekä liikunnan kilpailutoiminnan kehittämisryhmän jäsenenä toimisesta paikallisella ja valtakunnallisella tasolla. Palkitsemisperusteissa Eilaa kuvaillaan seuraavasti: Eilaa on helppo lähestyä SAKU-asioissa ja konkarina hän osaa neuvoa ja ohjata myös muita. Eila tekee aktiivisesti rohkeita kokeiluja opiskelijoiden liikkumisen ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Monipuolinen liikkumiseen innostaja, Eila, on ollut järjestämässä harrastetutortoimintaa, opiskelijoiden liikuntakerhoja, henkilöstön kuntosaliohjausta ja opiskelijat vastaan henkilöstö -kilpailuja. Hän koordinoi kisamatkat SAKU ry:n valtakunnallisiin liikuntatapahtumiin opiskelijoille ja henkilöstölle sekä on mukana Hyvinvointivirtaa-viikon tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa. Onpa Eila myös toinen KAO:n SAKUstars-vastuuhenkilöistä.

Eilalle ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden ja henkilöstön hyvinvoinnin tukeminen on sydämen asia. ”Oman työn suola on nähdä ilo opiskelijoiden tekemisessä ja osallistumisessa. Itselle SAKU-toimintaan osallistuminen antaa intoa ja paloa työhön”.

Kainuun ammattiopisto onnittelee Eilaa tunnustuksesta!

Aihealueet